Portfolio

Her finner du noen utvalgte prosjekter som enten er laget av Pedersen Mediaconsult eller som jeg har deltatt i som ansatt (nyeste øverst):

Redesign av 8 nettaviser for HTG

I egenskap av min stilling som webutvikler for Harstad Tidende Gruppen / Bladet Tromsø redesignet jeg gruppens 8 nettaviser i løpet av en 8 måneders periode.

Redesignet inneholdt et luftigere design, bedre utskrift, tilpasning til mobiltelefoner, kjappere lasting, tilrettelegging for funksjonshemmede, fleksibilitet i forhold til layout og et helt klart kvalitetsløft i forhold til HTML-standarden.

Webbasert adressedatabase for RBUP

Regionsenter for barn og unges psykiske helse leide meg inn for å lage en webbasert adressedatabase med fletting til adresseetiketter i Word (for et hvilket som helst søkeresultat), avanserte søkemuligheter, rettighetsstyring, gruppering og import av gamle adresselister. Arbeidet tok 1 måned, inkludert import av over 6000 adresser fra gamle lister i diverse Excel- og Wordformater.

Visste du at...

...internett for lenge siden har passert både TV og aviser som foretrukket medium for enkelte aldersgrupper? Og at annonseringsvolumet likevel henger etter i de gamle mediene?


Kontaktinformasjon

  • Idrettsvegen 17
  • 9009 Tromsø
  • Telefon: 997 20 171
  • Epost: post krøllalfa pmedia.no